Nieuwsbrief!!

with 7 reacties

NIEUW NIEUW NIEUW NIEUWSBRIEF
Wie vindt het leuk om mijn nieuwsbrief te ontvangen? Vul dan je e mailadres in onder aan de website. Of geef je email adres door via een persoonlijk bericht, dan doe ik het graag voor je! 
Bij dezen hartelijk bedankt.

7 Responses

 1. Margriet
  | Beantwoorden

  Goed bezig!!

 2. Ron
  | Beantwoorden
 3. Jose Hingst
  | Beantwoorden

  Hallo Korja,
  Ik las een artikel over jou in de Leeuwarder courant vandaag. Leuk! jammer dat ze het adres van de website verkeerd hebben geschreven he. Maar ik begreep al gauw dat het korja-art moest zijn hoor. Dus waarschijnlijk anderen ook wel.
  Ikzelf zit ook op een zelfde tweesprong als jij zat. Ik werk in het basisonderwijs en heb daarnaast een eigen atelier in Joure waar ik lesgeef. Maar ik loop er tegen aan dat ik nu alsnog alleen aan het lesgeven ben en mijn eigen ontwikkeling nu wat stilstaat. Ik wil ook doorpakken en helemaal voor de kunst gaan (waar ook mijn hart ligt) Alleen ik moet mijn maandsalaris alleen verdienen. Dat is dus mijn struikelblok. Maar jouw verhaal te hebben gelezen…..gaat het toch weer knagen. Zal ik…..?? Heb jij ook een eigen atelier van waaruit jij werkt? Geef je workshops? Hoe doe jij dit? Je hoort het al. Ik ben best nieuwsgierig. Je werk spreekt mij ook erg aan. Ik hou zelf ook van strakke vormen/lijnen en bewust gekozen kleuren. Kijk maar eens op mijn website. Mijn website adres is: http://www.josehingst.nl. Ik ontvang graag jouw nieuwsbrief.

  • Korja
   | Beantwoorden

   Hallo Jose,
   Heel herkenbaar …jouw verhaal. Ik ben zelf ook kostwinster en heb ontslag met wederzijds goedvinden gekregen. Dan krijg je een uitkering en heb je sollicitatieplicht. Mijn ervaring is dat je er pas echt voor kunt gaan, als je het onderwijs los laat. Het gaat niet vanzelf, ik moet er heel hard voor werken. Maar het is superleuk. Ik kan nog niet van mijn schilderijen leven, maar ben daar wel druk mee bezig. Naar galerieĆ«n toe, aan expo’s meedoen, etc. Leuke website heb je en mooie dingen maak je!
   Ik heb gewoon een kamer boven, waar ik werk, soms neem ik alles mee naar beneden ivm ander licht. Als ik les geef huur ik een ruimte.
   Groet, Korja

 4. W.E.Qualm
  | Beantwoorden

  hoi korja,
  mooi werk, niet alleen qua kleur maar zeker ook de lijnvoering.
  Top! Ik wens je een creatief 2018.
  groetjes, Mieke

  • Korja
   | Beantwoorden

   Dank je Mieke, voor jou ook een heel mooi 2018!

Geef een reactie