Cursist: “Ik ging naar de workshop met de verwachting dat ik soort van kinderlijke tekeningen zou maken als ik met mijn verkeerde hand zou schilderen. Maar ook met de verwachting dat ik verrast zou kunnen worden.
Het voelt (zeker in het begin) heel ongemakkelijk, onbeholpen. Maar het went verrassend snel.
Eigenlijk ging het beter dan ik dacht. Je voelt je na een tijdje soort van vrijer in wat je doet, waardoor het automatisch creatiever wordt ipv realistischer. Het natekenen van de lijnen ging eigenlijk best goed en het inkleuren ook.
Hij hangt op mijn schilderkamer met trots
😊
Het heeft me getoond dat door mijn niet dominante hand te gebruiken ik meer ruimte heb om creatief te zijn. Ik ga dit vaker gebruiken! Het thema waarover ik schilderde heeft nog wel wat langer doorgewerkt en heeft eraan meegewerkt dat ik nieuwe stappen in m’n leven ging nemen.
Korja begeleidt
 heel duidelijk mij door alle stappen heen. Ze weet een goede balans te vinden tussen ruimte geven en advies geven. Erg prettige workshop zo! ” 

Filipijnen

*****************************************************************************************************************

Cursist: “Het was verrassend, ik vond het heel erg  bevrijdend om op avontuur te gaan met mijn linker hand.
Het resultaat met m’n niet dominante hand was boven verwachting goed , zelfs veel duidelijker , dat had ik echt niet verwacht. Het thema kwam er met mijn  andere hand  duidelijker uit. Ik was trots op het mooie schilderij waar ik mee naar huis ging en
  ik kijk er nog graag naar.  Mijn plezier in het schilderen is terug.  Na deze workshop ga ik weer meer experimenteren met nieuwe technieken.
Korja gaf op een prettige en ontspannen manier de tips en aanwijzingen maken , het was een hele leuke ervaring.”

 

 

 ****************************************************************************************************************

“Wat een heerlijke ochtend had ik:
een linkshandige  schilder-workshop 🎨uitproberen bij één van mijn liefste vriendinnen.
Bedankt hiervoor
Korja en voor je rust, enthousiasme en deskundig-heid!
Nu al zin om het af te maken !”

 

 

*********************************************************************************************************************************************************************

Korja: “Dit schilderij staat voor: ‘Middenin het leven staan’. Wat er achter je ligt koesteren en je verheugen op wat er nog komt. De rugzak naast de persoon staat voor levensbagage. 
Geweldig om deze workshop te geven. Wat ontstaan er prachtige  gesprekken en schilderijen, n.a.v. de afbeelding die iedere cursist meeneemt. Het is elke keer weer verrassend! ”
 ******************************************************************************************************************************************************************