Na 2 maanden vrijwilligerswerk in Malawi is het ook weer superfijn om thuis te zijn bij mijn gezin, familie en vrienden.
Inmiddels zit ik al weer midden in het werk, workshops, expositie in mei in het Hilton in Amsterdam en portetten in opdracht.

In Malawi heb ik naast gewoon meewerken op het land ook zieken en gehandicapten  geholpen , scholen en ziekenhuizen bezocht.
Malawi is qua natuur een paradijsje, mensen zijn er super aardig. Ze leven  van mais en het is een van de armste landen ter wereld.
Met de opbrengst van de veiling van mijn  schilderij “De zon gevangen” heb ik daar een duurzaam maisproject opgezet. De opbrengst was maar liefst 1566 euro! Super bedankt allemaal!

Door de week verbleef ik in een plattelandsdorpje , zonder water en stroom, midden tussen de Malawiaanse bewoners.
De eerste maand waren er geen andere vrijwilligers op het project, waardoor ik mij echt tussen de bewoners moest geven. Een super ervaring!

Tekenlessen heb ik daar natuurlijk ook gegeven. Er is geen geld voor materiaal, maar er ligt wel houtskool voor het oprapen. Dus heerlijk met een groep jeugd het Malawiaanse landschap getekend.