About Me

Reviews

Van mensen die je voor gingen

 

Inspirerende gesprekken, verhelderend. Verrassend om met links te schilderen, ik wordt er helemaal blij van! Er is een deur open gegaan; ik weet nu wat voor mij heel belangrijk is! Bijzonder om nieuwe inzichten te krijgen; welke personen/kracht ik heb. Fijn er verhelderend om daar bij stil te staan.  Ik ben echt met nieuwe inzichten voor de toekomst naar huis gegaan. Tussendoor was er tijd voor een wandeling en genieten van de natuur.

Deelnemer

“Ik ging naar de workshop met de verwachting dat ik soort van kinderlijke tekeningen zou maken als ik met mijn verkeerde hand zou schilderen. Maar ook met de verwachting dat ik verrast zou kunnen worden.
Het voelt (zeker in het begin) heel ongemakkelijk, onbeholpen. Maar het went verrassend snel.
Eigenlijk ging het beter dan ik dacht. Je voelt je na een tijdje soort van vrijer in wat je doet, waardoor het automatisch creatiever wordt ipv realistischer. Het natekenen van de lijnen ging eigenlijk best goed en het inkleuren ook.
Hij hangt op mijn schilderkamer met trots 😊
Het heeft me getoond dat door mijn niet dominante hand te gebruiken ik meer ruimte heb om creatief te zijn. Ik ga dit vaker gebruiken! Het thema waarover ik schilderde heeft nog wel wat langer doorgewerkt en heeft eraan meegewerkt dat ik nieuwe stappen in m’n leven ging nemen.
Korja begeleidt  heel duidelijk mij door alle stappen heen. Ze weet een goede balans te vinden tussen ruimte geven en advies geven. Erg prettige ervaring zo! “

Deelnemer

“Wat een ervaring: met Korja mijn werkzame leven ‘doorlopen’. En meest verrassend voor mij de ontdekking van een last die ik al jaren met me meedraag. Fijn was het bij Korja te zijn: haar aanwezigheid straalt vertrouwen uit, luisterend naar en reagerend op mijn verhaal op een hele fijne manier. En doordat Korja ook af en toe eigen ervaringen deelt, maakt dat het vertrouwen en de geloofwaardigheid groeien. De tweede afspraak maak ik een schilderij, weer zo verrassend, en totaal anders dan de eerste afspraak, en ook totaal anders dan ik had verwacht. Een heldere uitleg en fijne begeleiding, hebben ervoor gezorgd dat het weer een hele waardevolle ochtend was. En ontdekken dat ik veel meer lef heb dan ik me bewust ben: uit de comfortzone, that’s where the magic happens!

Voor mij was het werken met Korja niet in de eerste plaats om erachter te komen wat ik nu zou willen met mijn werkzame leven; ik heb de ervaringen van deze twee ochtenden meegenomen als weer een laagje verder in mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.

Heel veel dank daarvoor, Korja, dat ik dat samen met jou mocht doen!”

Deelnemer

Achter de schermen

Bekijk het proces